Op zoek naar 2 jarige hbo opleiding deeltijd?

 
 
2 jarige hbo opleiding deeltijd
Deeltijd studeren in het hbo.
U bent hier: Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten: voltijd, deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt.
HBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
De kenmerken van NCOI. NCOI University of Applied Sciences. Studeren op afstand. EVC Centrum Nederland. Werken bij NCOI. Inloopspreekuur HBO Bachelor en Masteropleidingen. Maatwerk en Incompany. Maatwerk in de zorg. Maatwerk voor gemeenten en waterschappen. Magazine Leven lang leren. Opleidingen per niveau.
Associate degree Avans Hogeschool.
Samenwerken in de regio. Art, Design and Technology. Contact en Locaties. Nieuws en Pers. Werken bij Avans. Zoeken Search Close search. Voltijd / Duaal. Voltijd / Duaal. Rondleidingen op locatie. Studie en buitenland. Ouders en studiekeuze. Uitleg hbo termen. Voltijd deeltijd duaal. Bachelor en master. Major en minor. Info voor decanen. Voorlichting op maat. Verberg het menu. Jij hebt je mbo 4-diploma op zak en wilt doorstuderen. Of je werkt en hebt een drukke baan, een druk sociaal leven en je wilt een opleiding volgen. Maar 4 jaar vind je te lang. Kies dan voor een Associate degree Ad en studeer na 2 jaar af.
ROC.nl Opleidingen, cursussen, trainingen, vacatures en stages vind je op ROC.nl ROC.nl.
Uw aanbod plaatsen. Help / FAQ. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Inloggen Wachtwoord vergeten? Nog geen account? Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Help / FAQ. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Het aanroepen van de pagina op deze wijze is niet mogelijk. Uw aanbod online?
2 jarige hbo opleiding deeltijd
Hanze University of Applied Sciences. Degree programme overview. Hanze applied research. Groningen and the Netherlands. share your talent. move the world. Home Contact Cookie policy Privacy Disclaimer Web editing. Copyright 2020 Hanzehogeschool Groningen tel. 31 0 50 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Deeltijd Sociaal Werk in de Zorg CHE.
Het kabinet heeft een wetsvoorstel gemaakt voor halvering van het wettelijk collegegeld van studenten die in of na studiejaar 2018-2019 voor het eerst beginnen met een opleiding aan een door de overheid gefinancierde bekostigde hogeschool. Studenten die een lerarenopleiding gaan volgen ontvangen 2 jaar halvering van het collegegeld.
Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Hogeschool KPZ. Ad Pedagogisch Professional Kind en Educatie Hogeschool KPZ.
In je praktijkorganisatie ga je deel uitmaken van een praktijkleergroep. Het streven is om in deze praktijkleergroepen studenten van verschillende opleidingen samen te laten werken en te leren. De gemengde samenstelling van de groep zorgt ervoor dat je leert werken in een interprofessioneel team en kennis krijgt van verschillende contexten. In de praktijk word je begeleid door een praktijkbegeleider en door een praktijkbegeleidend docent vanuit de opleiding. Het functioneren in de praktijk wordt na ieder semester getoetst door middel van een portfolio en een gesprek. De studielast van de opleiding is gebaseerd op een praktijkplaats in de genoemde branches. 468 uur jaar 1. 480 uur jaar 2. 672 uur jaar 1. 640 uur jaar 2. 540 uur jaar 1. 560 uur jaar 2. De opleiding is voorlopig alleen nog in deeltijd te volgen in een daggroep of een avondgroep.
Land en Watermanagement ad deeltijd hvhl.nl.
Opleidingsduur: 2 jaar. Land en Watermanagement associate degree deeltijd. De start van je opleiding: Hoe ziet dat er in coronatijd uit? In twee jaar startklaar! Ben je al werkzaam in de wereld van Land en Watermanagement en ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière?
Deeltijd Management HBO Opleidingen Avans Deeltijd.
Kortom het raakt zowel de menskant als de bedrijfskundige kant van de HR-manager in spe. Niveau: Associate degree Locaties: Breda Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Management in de Zorg. De deeltijdopleiding MIZ leidt je in 4 jaar op tot leidinggevende in de zorg.
Opleidingen Aeres Hogeschool.
Informatie voor decanen. Deeltijd en cursussen Open or close Deeltijd en cursussen. Studeren aan Aeres Hogeschool. Kosten en financiering. Inschrijven voor een studie. Onderzoek Open or close Onderzoek. Lectoren en onderzoekers. Voor bedrijven en instellingen Open or close Voor bedrijven en instellingen.
Deeltijdopleiding Marketing Management Associate Degree HBO.
Antwoord niet gevonden? Stel je vraag dan nu hier. Meer opleidingen in Management opleidingen.: Commerciële Economie is bij uitstek de deeltijdopleiding voor verkooptalenten. Marketing, sales en accountmanagement zijn de ingrediënten waarmee je de basis legt voor een carrière in vrijwel elke commerciële functie. Niveau: Bachelor Locaties: Breda Den Bosch Duur: 4 jaar in deeltijd Inschrijven: vóór 31 augustus. Bekijk deze opleiding. Bedrijfskunde Associate degree. Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. En zeker niet toevallig vormen deze items precies de bagage die je mee moet nemen als generalist bij een bedrijf. Niveau: Associate degree Locaties: Breda Den Bosch Duur: 2 jaar in deeltijd Inschrijven: voor 31 augustus.
Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo-masteropleidingen en cursussen Hogeschool Utrecht.
Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie. Voltijd Deeltijd, duaal en cursussen. Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort.

Contacteer ons