Resultaten voor management opleiding hbo deeltijd

 
 
management opleiding hbo deeltijd
Home VISTA college.
Open mbo weekend. je er bent! 9, 16 17 november. Wij zijn VISTA college. En jij bent waarschijnlijk op zoek naar een doelgerichte opleiding. Een praktische studie waarmee jij vakspecialist kunt worden en straks direct in de regio aan de slag kunt.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Vaak is vrijstelling mogelijk op basis van eerder opgedane werkervaring. Als je niet in het bezit bent van zon diploma en je bent 21 jaar of ouder, dan kun je een toelatingsonderzoek doen. Kijk bij de betreffende opleiding onder het kopje Toelatingseisen voor meer informatie en de exacte toelatingseisen. Aanmelden voor een hbo bachelor in deeltijd kan tot 1 september.
Ad-Hbo deeltijd.
Associate degree hbo Ondernemerschap deeltijd. Wil je een agrarisch bedrijf overnemen of een bedrijf met veel personeel zelfstandig runnen? Heb je al een aantal jaren werkervaring? Dan past de tweejarige deeltijdstudie Ondernemerschap goed bij je. Een praktische studie die je voorbereidt op het zelfstandig runnen van een bedrijf, waarbij je alles leert over management, marketing, financiën en logistiek. Associate degree Management, Beleid en Buitenruimte deeltijd. Wil je je kennis vergroten en een leidinggevende functie binnen de buitenruimtesector bekleden? Ben je binnen deze sector werkzaam en wil je je verder ontwikkelen? Kies dan voor de tweejarige deeltijdstudie Management, beleid buitenruimte. Hiermee kun je je eigen bedrijfskundige en managementvaardigheden ontwikkelen. Of je nu werkzaam bent als hovenier, bij de gemeente of als voorman: bij deze studie staat doorgroeien en leidinggeven centraal. Als" jij de praktische ondernemer/werknemer bent die tot bloei wilt komen in de agribusiness of buitenruimtesector dan is deze studie iets voor jou!" Over het vakgebied. De opleiding is een variant op de Hbo-opleiding Bedrijfskunde Agribusiness. Na het afronden van de studie ontvang je het getuigschrift Ad Bedrijfskunde Agribusiness. De tweejarige hbo-studie Bedrijfskunde en Agribusiness kent de uitstroomrichtingen.: Management, Beleid Buitenruimte.
Gilde Opleidingen.
Vind de perfecte opleiding voor jou. Zoek Zoek opleiding. Doe de studiekeuzetest. Het Gilde Loopbaancentrum is er voor jou en al je vragen rondom werken en leren. Wij zijn Gilde Opleidingen. Welkom bij Gilde Opleidingen! Wij geloven in het echte werk.
Business IT en Management deeltijd Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Neem contact met mij op. Wat je moet weten over Business IT Management deeltijd? Deze opleiding kun je volgen in Diemen. Met Business IT Management start jij in overleg met je werkgever of op eigen initiatief een op maat gemaakt opleidingstraject.
sdo-opleidingen.nl.
Over Hogeschool SDO. Stichting Deeltijd Opleidingen SDO. Functiegericht opleiden en loopbaangericht ontwikkelen om duurzaam te functioneren binnen onze moderne samenleving. Nieuw hbo Associate degree Management in de Zorg. Nieuw hbo Associate degree Management in de Zorg. Nu de opleiding Hbo Associate degree management in de zorg volgen met een subsidie.
Bekijk al onze management opleidingen NTI Management.
De Masterclass Motiveren en belonen is een boeiende verdieping voor iedere HR-professional. Studeer in je eigen tempo en haal een waardevol certificaat! Vanaf 43000, p/m. Verdiep je in 3 maanden in veranderprocessen binnen organisaties. Pas de kennis toe in jouw eigen organisatie. Start nu en haal een waardevol certificaat! Vanaf 41667, p/m. Masterclass Effectief beïnvloeden en overtuigen. Hoe beïnvloed en overtuig je werknemers om bepaald gedrag te vertonen? Leer het tijdens de boeiende Masterclass. Haal in 3 mnd een waardevol certificaat! Vanaf 43000, p/m. Masterclass Communicatie van innovatie. Volg in 3 maanden de Masterclass Communicatie van innovatie en haal een waardevol certificaat. Studeer in je eigen tempo bij NTI. Vanaf 43000, p/m. HBO Bachelor opleidingen. HBO Bachelor Technische bedrijfskunde TBK ook Klassikaal. Opleiding HBO Technische bedrijfskunde studeren in deeltijd?
Master of Science in Management deeltijd.
De belastingdienst of een belastingadviseur kan je hierover meer vertellen. Hoewel studeren jou als werknemer rijker maakt, kost een deeltijd studie bedrijfskunde naast tijd ook gewoon geld. Als je overweegt deel te nemen aan het parttime MSc in Management programma van Nyenrode dan is het belangrijk om te weten hoe jij jouw studie kan financieren als werknemer of ondernemer.
Hbo-opleiding Management in de Zorg deeltijd Hogeschool Utrecht.
Ontdek ons onderzoek. Digital Business and Media. Gezond en Duurzaam Leven. Leren en Innoveren. Samenwerken met HU. Stage en afstuderen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Over de HU. Werken bij HU. Deeltijd, duaal en cursussen. Management in de Zorg. Denk je na over een mooie carrière in de gezondheidszorg? Wil je je verdiepen in onderwerpen als marktwerking in de zorg en het beter afstemmen van zorg op de vraag van cliënten, of de organisatie van zorg rondom een cliëntengroep? De hbo-opleiding Management in de Zorg deeltijd geeft je de tools om dit te doen. Je wordt opgeleid tot een ondernemende en innovatieve manager, teamleider, beleidsadviseur of projectleider in de zorgsector. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Dit zijn namelijk bepalende factoren voor je succes. De opleiding is geënt op het landelijk erkende beroepsprofiel voor manager in de zorg en welzijn.
Deeltijd en duale hbo-bacheloropleidingen, hbo-masteropleidingen en cursussen Hogeschool Utrecht.
Stage en afstuderen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Over de HU. Werken bij HU. Deeltijd, duaal en cursussen. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Over de HU. Deeltijd, duaal en cursussen.
Master Zorgmanagement deeltijd Erasmus University Rotterdam.
Master Zorgmanagement deeltijd. Heb jij hart voor de gezondheidszorg en passie voor organisatie en management? Ambieer jij een carrière als een kritisch denkende manager in de zorg? Dan is deze master zeker iets voor jou. Meer over de inhoud van deze opleiding.
Deeltijdopleidingen Hogeschool van Amsterdam. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Insta
De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Deeltijd opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een baan of andere bezigheden hebben, en zich daarnaast verder willen specialiseren binnen hun vakgebied of zich juist willen omscholen naar een ander vakgebied.

Contacteer ons