Meer resultaten voor deeltijd

 
 
deeltijd
deeltijd ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Voor een duurzaam draagvlak voor de verzorgingsstaat, is het van vitaal belang dat we op weg gaan naar een arbeidsmarkt waarop op langere termijn deeltijd de norm zal zijn en voltijd de uitzondering. De KLM is niet akkoord gegaan met het opnemen van bepalingen omtrent recht op deeltijd in de cao zelf.
Deeltijd. Bevolking van 15 tot 75 jaar. Niet-beroepsbevolking. Niet gezocht en niet beschikbaar. Wil en/of kan niet werken. Wil wel werken. Gezocht en niet beschikbaar. Beschikbaar en niet gezocht. Vanwege weinig resultaat. Vanwege andere reden. Beroepsbe
Van alle werkenden in het eerste kwartaal werkten er 44, miljo en in deeltijd, 116 duiz end minder dan het aantal voltijders. Het aantal werkenden in deeltijd is in de afgelopen jaren sterker toegenomen dan het aantal werkenden in voltijd.
Commerciële Economie deeltijd.
Meer informatie over de deeltijd opleiding Commerciële Economie, vindt u op de website van HanzePro. HanzePro is de naam voor de dienstverlening van de Hanzehogeschool Groningen die mensen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling en bedrijven bij de competentie ontwikkeling van hun medewerkers.
Deeltijd Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
23 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Handhavingjurist Gemeente Amsterdam. Als handhaving jurist ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de bestuurlijke handhaving vanuit de Marktverordening en de Verordening op de juridische bezwaarschriften Minimaal 1 jaar werkervaring Iemand die deeltijd.
Helft van jonge vrouwen werkt niet vrijwillig in deeltijd SheNews, Online magazine over vrouwen en loopbaan.
Voor jonge vrouwen die een MBO-opleiding hebben afgerond is dat voornamelijk te verklaren doordat zij vaker in deeltijd werken dan de mannen. Voor HBOers zijn de grootste verklaringen de onderwijssector, het gemiddeld eindexamencijfer en de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de opleiding.
Deeltijds Wikipedia.
Een deeltijdse functie omvat minder uren dan een voltijdse werkweek met evenwel een minimum aantal werkuren in België 1/3 van een volledige werkweek, 1 in Nederland 12 uur per week om als werkend opgenomen te worden in het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Programma Bedrijfskunde in deeltijd Amsterdam Business School University of Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-c
Tijdens de studie Bedrijfskunde in deeltijd krijg je college van toegewijde academisch experts, die actief betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Ze nemen je mee in recente ontwikkelingen in hun vakgebied en maken je bekend met baanbrekende technieken, methoden en inzichten.
Deeltijd en duale opleidingen in het hoger onderwijs.
Laatste update onderwijsportaal.nl: 13 november 2020. HBO en MBO. Home Instellingen Deeltijdopleiding. Overzicht van instellingen voor deeltijd onderwijs en duale opleidingen. Deeltijdopleiding.nl biedt informatie over deeltijdopleidingen en duale opleidingen. Bij deeltijdopleidingen gaat het erom dat je een beperkt aantal uren colleges hebt en daarnaast andere activiteiten kunt uitvoeren.
Werken en leren in deeltijd.
Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen en je skills te verbeteren. Bij ons kun je kiezen uit diverse flexibele bacheloropleidingen, associate degree, master en post-hbo-opleidingen. Bekijk de mogelijkheden om in deeltijd te studeren en ontdek wat het beste bij jou past.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Toon alle vakgebieden. Starten kan op elk moment. Alle begeleiding die je nodig hebt. Alles over thuis studeren. Cursussen op MBO-niveau. Alles over Voortgezet onderwijs. Hobby en vrije tijd. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Onderwijs en Pedagogiek. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Taalvaardigheid en Vertalen. Toon alle vakgebieden. Home Klassikaal Populaire vakgebieden. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Handhaving en Security. Human Resource Management HRM. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Onderwijs en Pedagogiek. Planning en Events. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Retail, Handel en Ondernemerschap. Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen. Home Thuisstudie Populaire vakgebieden. Cultuur en Levensbeschouwing. Gezondheidszorg en Welzijn. Grafische vormgeving en Multimedia. Handhaving en Security. Huis en Tuin. Human Resource Management HRM. Logistiek, Inkoop en Transport. Management en Leidinggeven. Marketing, Communicatie en Sales. Natuur en Milieu. Onderwijs en Pedagogiek. Planning en Events. Psychologie en Coaching. Recht en Bestuur. Retail, Handel en Ondernemerschap. Secretarieel en Support. Taalvaardigheid en Vertalen. Toerisme en Recreatie. Uiterlijke verzorging en Wellness. Toon x opleidingen. Tot 11 dec. Je opleiding 14 dagen op proef. Tot 11 dec. Schrijf je in vóór 11 december en ontvang een tijdschriftenbon van BladCadeau.
Betekenis deeltijd opleiding.
Hogeschool de Kempel Deeltijd.
Je hebt bij ons de keuze uit drie deeltijdvarianten, zodat er altijd een traject is dat bij jou en jouw persoonlijke situatie past. Je hebt de keuze uit Deeltijd verkort en daarna voor de klas, Deeltijd verkort en versneld voor de klas of Zij-instroom en direct voor de klas.

Contacteer ons