Op zoek naar start hbo opleidingen 2017?

 
 
start hbo opleidingen 2017
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Welke universiteiten hebben opleidingen in deeltijd? Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook zo'n' aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat. Aanbod deeltijdstudies op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen.
Startinformatie bacheloropleidingen zomer 2020 De Haagse Hogeschool.
Start je in september aan De Haagse Hogeschool? Voor de zomervakantie wordt hier handige en belangrijke informatie van je opleiding toegevoegd over onderwerpen als je lesrooster, je boekenlijst, wanneer je precies van start gaat en wat je daarvoor nodig hebt. Start je bij één van onze Engelstalige opleidingen, vind je hier de startinformatie.
Hoogste instroom 1e-jaars studenten in hbo ooit HAN.nl.
Vanaf 2016 was een extra sterk herstel merkbaar. Begonnen in 2014 nog 8.993 studenten aan een hbo opleiding in deeltijd, in 2017 waren dat er al 10.448. In 2018 zijn er maar liefst 12.018 studenten begonnen aan een deeltijdstudie, 15% meer dan in 2017. Flinke groei bij Gezondheidszorg. De instroom in de sector/interessegebied Gezondheidszorg is in 4 jaar tijd met maar liefst 27% toegenomen. Gezondheidszorg is ook de sector met de grootste percentuele groei van het aantal inschrijvingen. De instroomgroei van 61%, ten opzichte van vorig studiejaar in deze sector komt onder andere door de start van enkele nieuwe masteropleidingen.
Vereniging Hogescholen Actualiteiten.
Aantrekkingskracht hbo stijgt over hele linie: 52%, meer studenten. 6 oktober 2017. Er hebben zich in het studiejaar 2017/18 landelijk 52, % meer studenten aangemeld voor een hbo-opleiding dan in het studiejaar ervoor. Daarmee zet de verbetering van vorig jaar zich door. Het aantal aanmeldingen voor de Associate degree is maar liefst met 349%, gestegen en het aantal inschrijvingen voor deeltijd en duale opleidingen is met respectievelijk 114%, deeltijd en 170%, duaal gestegen.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek. Krijg hulp bij het kiezen van je studie Hulp bij studiekeuze. Training of cursus. Gedrag en Maatschappij. Post hbo trainingen en cursussen. Filter wis selectie. Havo of vwo? Zoek wat past bij je profiel Selecteer je profiel. Heb je een diploma op basis van een oud profiel? Dan gelden andere toelatingsvoorwaarden. Bekijk de toelatingsvoorwaarden op de opleidingspagina voor meer informatie. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina. Volg ons op LinkedIn. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Volg ons op YouTube. Volg ons op Instagram. 2020 Hogeschool Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.
Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? Moongro Sollicitatieblog.
Traineeship87 Ervaringen72 Young Colfield39 Blogger30 Professional29 Werken bij Young Colfield27 Carrière23 IT23 Trainee23 Ahold Delhaize23 Finance22 Young Professional21 Aanbevolen20 Droombaan20 Waanzinnige beroepen19 Consultancy18 Werkervaring17 NN Group17 Leuke beroepen16 Banking15. 18 Jul 2018. Edward en Sanne: waarom het klikt tussen DELA en ORMIT. Ervaringen248 Traineeship146 Professional81 Young Professional73 IT65 Finance64 Consultancy62 Blogger53 Trainee52 Consulting48 Banking45 Werkervaring42 Stage35 Sollicitatietips32 Starters30 ING28 FMCG27 Oriëntatietips27 Solliciteren24 Werken bij Young Colfield23. You are at: Home Carriere Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? Keuzegids Hbo 2019 De beste hogescholen en welke opleiding geeft jou later het meeste salaris? By Maiko on 10 Oct 2018 Carriere. Leestijd: 3 minuten. In de nieuwe Keuzegids Hbo 2019 zijn wederom alle hogescholen met elkaar vergeleken. Welke hogeschool is de beste van Nederland? Welke school moet jij kiezen mocht je een hbo-opleiding gaan volgen, of ben je juist benieuwd hoe je huidige hogeschool scoort? Hier even een overzicht van resultaten en meest opvallende punten uit de keuzegids Hbo 2019. Ook staat onderaan een overzicht van de best en slechts verdienende opleidingen van Nederland.
bacheloropleidingen met een tweede instroommoment.
februari en september. de beste opleidingen. Bachelor naar master. wat kost studeren? collegegeld tweede studie. instromen in februari. studie en handicap. profiel naar studie. hbo bachelors is opgezet vanuit de onderwijsinstellingen en is niet-commerciëel. bronnen: Hodex informatie uit de eerste hand.
Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Om bovenbouwleerlingen havo/vwo en mbo-4 te begeleiden bij hun studiekeuze. Gratis te down. Kiezen in tijden van corona. Nieuws 1 jul, 2020. Hoe heeft corona het studiekeuzeproces beïnvloed? Bekijk al het nieuws en verhalen. Maak kennis met jouw toekomstige opleiding en bezoek deze maand een open dag of activiteit. 119 Associate degree. Ga naar kalender. Start met je studiekeuze. Aan de slag! Na havo, vwo of mbo-4 beginnen aan een hbo of wo-bachelor of associate degree? Start dan hier met je studiekeuze! Of vind hier alle informatie die op jou van toepassing is op basis van jouw achtergrond ook informatie voor ouders en professionals. 1.282 studies 3.068 opleidingen 115 instellingen 64 steden 727 open dagen.
Hbo opleidingen overzicht DE NIEUWSTE 2018 OP EEN RIJ.
Precision Engineering afstudeerrichting Luchtvaarttechnologie. Hbo opleidingen overzicht.: Bouw mee aan de groene stad. Management van de leefomgeving. Per september 2017 start Van Hall Larenstein in Velp met de vierjarige hbo-opleiding Management van de Leefomgeving. Deze opleiding leidt studenten op die met de nodige creativiteit diverse belanghebbenden bij elkaar kunnen brengen om samen de leefomgeving te verbeteren.
Commerciële Economie hbo-opleiding.
Daarnaast geeft een succesvol bedrijf klanten precies wat ze zoeken. De opleiding Commerciële Economie voorheen Commercieel Management leert jou hoe je dat doet. Hoe je de klant centraal zet en met de juiste boodschap en kanalen de doelgroep bereikt. Van een strategisch marketingplan tot slimme verkooptechnieken en een uitgekiende social media campagne. Je wordt opgeleid tot een commerciële allrounder. Duur 4 jaar, start in september. Afstudeertitel Bachelor of Business Administration. Eerstejaars studenten 164. Lees alles over de start van je opleiding., introductie en boeken op start.zuydnet. Chat met een student. Kom een dagje proefstuderen. Vraag de opleidingsbrochure aan. Maak je profielwerkstuk bij ons. Houd mij op de hoogte. Schrijf je in voor deze opleiding. De opleiding in beeld. Meer weten over de opleiding? Over de opleiding. Over de opleiding. Wat leer je? Tijdens de eerste twee jaar van de opleiding leg je een stevige basis van kennis en vaardigheden op het gebied van marketing, ondernemerschap, bedrijfseconomie, onderzoek en management.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Onderzoek Samenwerken Menu. Alle resultaten total label. label label meta. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen. Meeloopdagen en Proefstuderen. Informatie voor ouders. Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen. Studeren aan de HU.
Keuzegids hbo Keuzegids.
De onafhankelijke redactie van de Keuzegids vergelijkt al 25 jaar alle hbo-opleidingen van Nederland en beoordeeld deze onafhankelijk en kritisch op hun kwaliteit op het gebied van contacturen, vakkennis docenten, faciliteiten, Engelstaligheid, waardering van studenten en veel meer. Wat staat er in de Keuzegids Hbo? Een overzicht van 1170 hbo-opleidingen voltijd, deeltijd en duaal.,

Contacteer ons