Resultaten voor hbo bedrijfskunde

 
 
hbo bedrijfskunde
Bedrijfskunde HBO Opleiding Kom studeren aan de HAN. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
4e jaars student. Van vwo naar hbo en uiteindelijk wo Bedrijfskunde was een goede voorbereiding voor mijn master. Een brede basis na Bedrijfskunde Ik kan op elk niveau van een bedrijf meedenken. De theorie toepassen in de praktijk Ik heb het meeste gehad aan mijn meewerk en afstudeerstage.
Deeltijdopleiding Bedrijfskunde HBO Avans Deeltijd.
Het derde semester is een zeer uitdagend onderdeel van de studie Bedrijfskunde MER, dat de student gedegen voorbereidt op de afstudeerfase, inhoudelijke verdieping aanbrengt op de onderwerpen strategisch management en operations management en indringend aandacht vraagt voor zelfstandig professioneel handelen als bedrijfskundige.
Voltijd bachelor opleiding Bedrijfskunde Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Praktische info toelating. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Duur en startmoment. 4 jaar, september. Voltijd Bachelor, ook beschikbaar in deeltijd. Een goed idee is leuk, maar wie gaat er wat mee doen? Dat maakt Bedrijfskunde zo interessant.
HBO Programma Bedrijfskunde en Recht NTI.
Ben jij geïnteresseerd in recht en bedrijfskunde? Twijfel je tussen recht of bedrijfskunde studeren? Tijdens het hbo-programma Bedrijfskunde en Recht maak jij kennis met beide vakgebieden. Je volgt je 3 modules uit de volledige bacheloropleidingen HBO Rechten en HBO Bedrijfskunde.
Deeltijdopleiding Bedrijfskunde HBO.
In de kalender met open avonden of dagen kun je hogescholen vinden die de opleiding hbo Bedrijfskunde of een aanverwante opleiding aanbieden. Op zon avond leer je meer over de opleiding Bedrijfskunde en kun je vragen stellen over het onderwijs en het aanmelden.
Bedrijfskunde s-Hertogenbosch Voltijd bachelor opleiding Avans Hogeschool.
En je houdt ervan om in teams te werken. De opleiding Bedrijfskunde. Je bent vanaf dag 1 werkzaam met en in de praktijk en weet waar organisaties behoefte aan hebben. Samen met medestudenten pak jij echte problemen van echte bedrijven aan.
Voltijd Bedrijfskunde CHE.
De opleiding Bedrijfskunde van de CHE is volgens de Keuzegids hbo 2020 voor het 2e jaar op rij verkozen tot Topopleiding! Deze opleiding behoort hiermee tot de beste Bedrijfskunde-opleiding van het land. Deze classificatie wordt gegeven bij een score van 76 of hoger.
Bedrijfskunde post-hbo opleiding Inholland Academy.
Uniek: versnelde doorstroming naar Fast Track MBA. Na post-hbo Bedrijfskunde kun je versneld doorstromen naar de Fast Track MBA van Business School Nederland. Dit programma van 15 maanden is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de post-hbo opleiding Bedrijfskunde van Inholland Academy.
Bedrijfskunde voltijd Eindhoven Fontys. sk123-logo-full.
Hulp bij je studiekeuze. Van mbo naar hbo. Info voor ouders. Info voor decanen. Studeren en begeleiding. Studeren en topsport. Studeren in het buitenland. Jouw start bij Fontys. Switchen van opleiding. Verschil associate degree, bachelor, master. Werk en studie Werk en studie. Platform voor professionals. Ontdek de mogelijkheden. Cursussen, trainingen, post-hbo. Werken en studeren. Al werkervaring of diploma? Kosten en regelingen. Blijf op de hoogte. Opleidingen, cursussen en trainingen. Stages en afstudeeropdrachten. TEC for Society. High tech systems and materials. Wat is een lectoraat? Domein Mens en maatschappij. Gezondheidszorg en Technologie egt. High Tech Systems and Materials HTSM. Over Fontys Over Fontys. Wie zijn wij. TEC for society. Nieuws en pers. Werken bij Fontys. Waarom bij Fontys? Ben jij onze nieuwe docent? Ontmoet onze collegas! Fontys en de SDGs. Expertisecentrum circulaire economie. Contact en locaties. Zoek op trefwoord. Over de opleiding. Na je opleiding. Alternatief voor een open dag? Online open dag Bedrijfskunde.
Bedrijfskunde Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Bekijk opleiding Bedrijfskunde MER. Bedrijfskunde Bekostiging particulier. Netherlands Business Academy. HBO Bachelor Voltijd Deeltijd Duaal. Bekijk opleiding Bedrijfskunde. Bedrijfskunde Bekostiging particulier. SDO Hogeschool voor Moderne Bedrijfskunde. HBO Bachelor Deeltijd Duaal. Bekijk opleiding Bedrijfskunde. Bedrijfskunde Bekostiging particulier. HBO Bachelor Deeltijd. Bekijk opleiding Bedrijfskunde.
Bedrijfskunde studeren? Kom naar de HvA. Hogeschool van Amsterdam. Creating Tomorrow.
Over de HvA. Tijdens de vierjarige opleiding Bedrijfskunde leer je vanuit een brede visie naar organisaties te kijken. Je richt je op verbetering en vernieuwing van bedrijfsprocessen en ontwikkelt je tot een breed inzetbare generalist. Accepteer de marketingcookies om deze video te zien. Wat houdt de studie Bedrijfskunde precies in?
Post-HBO Bedrijfskunde Stel zelf samen! ICM opleidingen trainingen.
Ben je manager, adviseur of professional en wil je een gedegen ondergrond voor de volgende fase in je carrière? Met de post-HBO opleiding Bedrijfskunde leer je de organisatie te verbinden met de snel veranderende wereld. Je verdiept je in trends en leert hoe je hierop zorgvuldig inspeelt waardoor je organisatie wendbaar, flexibel en toekomstbestendig wordt.

Contacteer ons