Op zoek naar hbo vervolgopleiding?

 
 
hbo vervolgopleiding
HBO-Opleidingen NIBE-SVV.
Deelopleidingen en doorstromen. Hogeschool NCOI biedt behalve volledige, erkende HBO Bacheloropleidingen ook heel interessante deelopleidingen aan. Deze deelopleidingen maken deel uit van een volledige opleiding en voldoen dus aan dezelfde kwaliteitscriteria als de volledige opleidingen. Een belangrijk voordeel van deelopleidingen is dat je precies kunt kiezen voor de onderwerpen die je aanspreken. Zo bieden deze korte deelopleidingen een ideale opstap naar een volledig, erkend diploma. Als je overweegt om na afronding van het deelprogramma van je keuze alsnog de volledige, erkende opleiding af te ronden, dan kun je al bij inschrijving voor het deelprogramma kiezen om deel te nemen aan het praktijkprogramma. Zo ben je verzekerd van een soepele doorstroom naar de erkende vervolgopleiding.
Erkende HBO-opleidingen secretarieel en support LOI.
HBO Inleiding officemanagement. HBO Internationaal officemanagement. HBO Office manager. HBO Oriëntatie officemanagement. Uitgelicht: Associate degree Officemanagement. Deze erkende opleiding Officemanagement ligt qua niveau tussen MBO 4 en HBO. Na afloop heb je de belangrijkste kennis op HBO-niveau en kun je vrijstelling aanvragen bij de bachelor.
Doorstromen na het hbo Application Dutch students Master's' programmes Vrije Universiteit Amsterdam.
When you arrive. Aanmelden met een Hbo bachelordiploma. Hoe meld ik me aan? Aanmelden voor een masteropleiding. Als hbo-bachelorstudent kun je doorstromen naar een één of tweejarige master aan de VU. Het Hoger Beroeps Onderwijs en het Wetenschappelijk Onderwijs verschillen echter in een aantal opzichten van elkaar.
Doorstuderen in het hbo. aeres-mbo.
Ben je ambitieus en wil je na je mbo-4 opleiding doorstuderen in het hbo? Dan is het goed om te weten dat Aeres ook een hogeschool heeft. Doorleren in je vakgebied was nog nooit zo toegankelijk. Aeres Hogeschool heeft faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. In onderstaand overzicht zie je welke hbo-opleiding goed aansluit op jouw mbo-niveau 4 opleiding. Uiteraard kun je ook voor een andere hbo-opleiding kiezen. Doorstuderen bij Aeres Hogeschool. Na mbo 4 Toegepaste biologie.: Hbo Toegepaste biologie Almere. Na mbo 4 Paardensport en houderij.: Hbo Hippische bedrijfskunde Dronten. Hbo Docent en kennismanager Paardensector Wageningen. Na mbo 4 Veehouderij.: Hbo Agrarisch ondernemerschap Dronten. Hbo Docent en kennismanager Veehouderij Wageningen. Na mbo 4 Dierverzorging/Paraveterinair.: Hbo Diergezondheid en management Dronten. Hbo Docent en kennismanager recreatie en gezelschapsdieren Wageningen. Na mbo 4 Bloem.: Hbo Docent en kennismanager bloemsierkunst Wageningen. Na mbo 4 Voeding.: Hbo Biologie, voeding en gezondheid Almere. Hbo European Food Business Almere. Hbo International Food Business Dronten. Hbo Docent en kennismanager voeding en communicatie Wageningen. In sommige gevallen kun je je vervolgopleiding in het hbo verkort volgen: 3 jaar in plaats van 4 jaar.
Doorstromen van MBO naar HBO.
Graag zou ik willen doorstromen in dit vakgebied veiligheid naar een HBO opleiding op bv. Hoe kan ik het beste de overbrugging maken van een MBO 3 naar een MBO 4 niveau om een toelating te krijgen op een HBO opleiding? Kan dit gericht in 1 jaar of is hier 2 jaar voor nodig? Zou u mij aub meer informatie over kunnen geven, ik vind het erg lastig om een goede gerichte vervolgopleiding te vinden in veiligheidsbranche.
HBO opleiding International Tourism Hospitality Management.
Dat dit werkt, blijkt uit de praktijk Je kunt dus je diploma versneld halen! Opleiding in toerisme en hospitality Versneld HBO: vanaf 2 jaar en 9 maanden Vestiging Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen of Utrecht. Brochure aanvragen Aanmelden Open dagen. International Tourism Hospitality management.
Dier en Veehouderij hbo bachelor hvhl.nl.
In de opleiding Dier en Veehouderij focus je op drie grote aandachtsgebieden of themas: het dier, het bedrijf en de bedrijfsomgeving. Concreet kun je denken aan vakken als de fysiologie en het gedrag van het dier, financieel management, ondernemerschap, advisering, innovatie en internationale handel.
Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Van hbo naar wo. Ik wil na mijn hbo-opleiding naar een wo-opleiding. Ik wil na mijn hbo of wo-bachelor naar een hbo of wo-master. Studeren naast je werk. Ik wil studeren en blijven werken. Mijn kind begeleiden. Ik wil mijn kind graag helpen bij de studiekeuze. Mijn leerlingen begeleiden. Ik wil mijn leerlingen begeleiden bij hun studiekeuze. Vorige slide Pauze Start Volgende slide. Nieuws en blogs. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees interessante blogs over het kiezen van een studie en alles wat daarbij komt kijken. Op kamers gaan, waar moet ik aan denken? Blog 31 aug, 2020. Je wil op kamers. Waar moet je allemaal aan denken? Wij zetten het voor je op een rij! Nieuws 14 jul, 2020. Om bovenbouwleerlingen havo/vwo en mbo-4 te begeleiden bij hun studiekeuze. Gratis te down. Kiezen in tijden van corona. Nieuws 1 jul, 2020. Hoe heeft corona het studiekeuzeproces beïnvloed? Bekijk al het nieuws en verhalen. Maak kennis met jouw toekomstige opleiding en bezoek deze maand een open dag of activiteit.
Doe nu de gratis studiekeuzetest Vind jouw opleiding!
Of je nu op zoek bent naar een vervolgopleiding of gewoon een cursus en/of training, het blijft lastig! Door het maken van deze online studiekeuzetest ontdek je welke studierichtingen het beste aansluiten bij jouw interesses en eigenschappen. Studentum.nl heeft deze gratis studiekeuzetest ontwikkeld om aankomende studenten te helpen bij het zoeken naar de juiste opleiding, training en/of cursus. Beantwoord simpelweg de vragen in deze korte persoonlijkheidstest en zie gelijk het resultaat. De uitkomst van de studiekeuzetest toont aan welke opleidingen en studierichtingen bij jou passen en op welke scholen deze worden gegeven. De studiekeuzetest is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een opleiding of cursus en/of training, op mbo, hbo of wo niveau.
Diploma hbo-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Life Sciences voltijd Hogeschool Utrecht.
Ik kijk zeer positief terug op mijn studieperiode aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding heb ik een goed beeld kunnen ontwikkelen over de vele mogelijkheden na het afstuderen. De aansluiting naar het beroepenveld en/of een eventuele vervolgopleiding is goed.
Opleiding Verpleegkunde HBO Vervolgopleidingen YouChooz.nl.
Intensive Care Neonatologie Verpleegkundige. Intensive Care Verpleegkundige. Spoedeisende Hulp Verpleegkundige. Verpleegkunde Technische Stroom. Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: AGZ of JGZ. Na je opleiding Verpleegkunde HBO kun je ook de post HBO-opleiding Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid: Algemene gezondheidszorg of Jeugdgezondheidszorg volgen.
Opleiding HBO Sales, kort HBO-programma LOI.
Het diploma kan bij doorstroming naar de volledige bacheloropleiding worden ingebracht om vrijstelling aan te vragen voor de gevolgde module, mits deze inhoudelijk overeenkomt. Wil je hierna verder studeren? Dan is de bacheloropleiding HBO Commerciële economie of HBO Accountmanagement een logische vervolgopleiding. Ook kun je kiezen voor de Associate degree Sales.

Contacteer ons