Resultaten voor event management hbo

 
 
event management hbo
Avans Postbachelor post-hbo en master opleidingen.
Management Bedrijfskunde Techniek Bouw Verpleegkunde Welzijn Finance Control. Fysiotherapie HRM Laboratoriumtechniek Onderwijs. Personal Corporate Finance ICT Theater. Bekijk alle opleidingen. Succesvol zijn is uiteindelijk het doel. Je volgt een programma bij Avans als je de ambitie hebt om meer te bereiken.
International Event Management Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Waar kan ik dit studeren Bedrijfskunde. International Event Management Hbo. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Waardering van studenten. Hieronder vind je een overzicht van de beoordelingen van studenten over hun opleiding. Voor deze informatie is gebruik gemaakt van gegeven uit de Studiekeuzedatabase. Het kan zijn dat je niet iedere opleiding terug vindt in de tabel, de ontbrekende opleidingen zijn dan niet recent beoordeeld.
HZ University of Applied Sciences HZ University of Applied Sciences.
Bekijk ons deeltijd aanbod. HZ in de top 3 van NL. Keuzegids Hbo 2021: de HZ behoort opnieuw tot beste hogescholen. Kies een richting die je wilt volgen. Educatie Pedagogiek Zorg Welzijn Gedrag Maatschappij Economie Management Toerisme, Sport Business Media ICT Technologie Innovatie Water Land Zeevaart Logistiek. Online Open Dagen 23 t/m 26 november. Studeren aan de HZ. Bekijk welke studie bij jou past.
Home HBO-ICT Job Student Event.
Jouw ticket voor de toekomst. Ben jij een student aan een hbo-opleiding voor ICT, Bedrijfskundige Informatica, Informatica, Informatiedienstverlening en management of Technische Informatica? Of studeer je techniek of economie en heb je interesse in een baan in de ICT? En ben je in je laatste of voorlaatste jaar van je studie? Dan mag je het HBO-ICT Job Student Event niet missen! HBO-ICT Job Student Event voor Exposanten. Het HBO-ICT Job Student Event is voor werkgevers een uitstekende, effectieve en eenvoudige manier om met potentiële werknemers en jonge geïnteresseerde aankomende ict-professionals en in ict geïnteresseerde economen en technici in aanraking te komen. In 2018 en 2019 bezochten ruim 1.100 studenten uit alle hoeken van het land het Event.
Event Producer ROC van Amsterdam.
Binnen de opleiding Event Producer kan je het speciale traject Dance Events volgen. Voor toelating tot deze specialisatie moet de student voldoen aan de volgende eisen: minimaal 18 jaar oud zijn als tweede fase tweede jaar van de opleiding start, een goede presentatie van je Dance Events-portfolio en een ijzersterke motivatie. Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten. Na je aanmelding krijg je hier meer informatie over. Kennismakingsgesprek en kennismakingsopdracht. Kennismaking Deze opleiding heeft verplichte kennismakingsactiviteiten. Ga naar de website om alle activiteiten te zien. Hbo Communicatie Media, Hbo Culturele Maatschappelijke Vorming, Hbo Eventmanagement, Hbo Productie Podiumkunsten.
Eventopleiding: Hogeschool Utrecht.
Tegenwoordig speelt Live Communication een steeds belangrijkere rol bij het bereiken van organisatiedoelstellingen. Vandaar dat onze evenementenopleidingen evenementen zien als onderdeel van de cross mediale communicatiemix. Associate degree opleiding Communicatie Eventmanagement. De Associate degree opleiding richt zich op het bedenken en organiseren van zakelijke evenementen. basisjaar hbo Communicatiemanagement met eventfocus.
Voltijd bachelor opleiding Leisure Events Management Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Leisure Events Management voltijd. Duur en startmoment. 4 jaar, september. Een leisure manager brengt inwoners, ondernemers en bezoekers van een stad dichter bij elkaar. Je maakt een festival of museum commercieel aantrekkelijker. In een markt die tegelijkertijd gekenmerkt wordt door steeds hogere verwachtingen van consumenten en teruglopende financiën, is behoefte aan leisure managers die kunnen produceren. Leisure managers met een hands on mentaliteit, die het volledige aspect van ontwikkelen en uitvoeren beheersen en hier een strategisch onderbouwde visie op hebben. Leisure managers dus die niet alleen affiniteit hebben met het werkveld, maar hier ook 100% voor gaan. Een toekomstperspectief waarin iedere dag een belevenis is? Dagen vol inspiratie, communicatie en creatief denken? De opleiding Leisure Events Management biedt mogelijkheden voor het leven.
MBO/HBO meewerkstage Junior Eventmanager ING Banken.nl.
Wat zoeken wij in jou? Het ligt misschien voor de hand om te solliciteren als je de studie Marketing Communicatie, Leisure Management, Economie of Marketing volgt. Maar ben je een MBO4 of HBO student, met interesses en ervaring in evenementmanagement, relatiemarketing en/of communicatie, dan is jouw studierichting absoluut van onderschikt belang.
Opleidingen en trainingen event management eventplanner.nl.
Postgraduaat Event Academy. Het postgraduaat Event Academy is een compacte, praktijkgerichte opleiding waarin je de publieke impact van evenementen leert voorspellen, meten en verbeteren. PR and event management. Voltijdse bacheloropleiding Office management met afstudeeroptie events specialisatie PR Event Management. 3 budgetvriendelijke nieuwjaarsboxen als alternatief voor nieuwjaarsreceptie. Hoe plan je 2 evenementen op hetzelfde moment. Wanhoop" overkomt je, hoop moet je zelf creëren." Concerten, feesten, grote festivals: wat zal er volgende zomer wellicht wel en niet kunnen? Beter" veggieburger op festival dan afval recycleren." Hoe creëer je emotionele belevingen voor je online gasten. Oostende brengt collega's' terug samen. To The Point Events helpt jouw team verbinden in veerkracht! 16 studio-ontwerpideeën voor jouw online evenement. Volgt tsunami aan faillissementen in eventsector? In de kijker. Geeuw, webinars zijn saai! Of toch niet? Bureaus en totaaloplossingen. Congressen en seminaries. Catering en traiteur. Wijn en drankenhandelaars. Decoratie en standbouw. Bloemen en Planten. Cabaret en Stand-up comedians. Dansers en danseressen. Drag queen shows. Goochelaars en illusionisten. Presentatoren en sprekers. Zangers en zangeressen. Foto en video. Live video captaties. Webinars en live streaming. Clubs en discotheken. Kastelen, land en herenhuizen. Schepen en rederijen. Schouwburgen en theaters. Marketing en promotie.
Event manager HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
A bachelor degree0; to 2 years of work experience within event As an Event Coordinator you are responsible for managing the full event The events will be online and given to internal and external stakeholders. 8 dagen geleden geplaatst 32 36 uur HAVO HBO Startersfunctie.
Post-HBO Eventmanagement SportNetwerk.
Dan is de opleiding Post-HBO Event Management iets voor jou. Deze integrale eventopleiding behandeld de vraagstukken uit de industrie en analyseert aan de hand van concrete casussen. De Post-HBO opleiding Eventmanagement is een jaarprogramma waarin de specifieke eventmanagement kennis verbonden is met bedrijfskundige kennis.
home cviweb.
Digitale brainstorm Young MBO. 2020 is een bijzonder jaar. Waar fysiek ontmoeten de normaalste zaak van de wereld leek te zijn, is digitaal ontmoeten. Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons via social media!

Contacteer ons