Zoeken naar event management hbo

 
 
event management hbo
Hbo-opleiding vrijetijdsmanagement Breda University of Applied Sciences.
Vind je de stap van havo naar hbo nét iets te groot of ben je niet toelaatbaar bij Breda University of Applied Sciences omdat je geen economie of management organisatie in je Cultuur en Maatschappij profiel hebt? Dan is het Maatwerktraject wat voor jou. Je studeert eerst twee jaar op mbo-niveau aan de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie bij De Rooi Pannen in Tilburg.
Hbo-opleiding Vrijetijdsmanagement.
Zo ontwikkel je je competenties tijdens je opleiding. Meer theoretische vakken zoals vrijetijdskunde, economie, geografie, sociologie, psychologie, automatisering, talen, management en public relations maken ook onderdeel uit van je eerste jaar. In het tweede jaar tot en met het vierde jaar ligt de nadruk meer op vrijetijdsproducten en het functioneren van de vrijetijdsindustrie als geheel.
Voltijd bachelor opleiding Leisure Events Management Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Show Your Love. Student Event Game. Inzamelingsactie voor War Child met ludieke foto actie rondom Valentijnsdag. 3D-game over Rotterdam in 2020. Studenten van WdKA en CMI werkten aan een 3D-game over Rotterdam in 2020. Bibelot: Klokslag 45. Poppodium Bibelot Dordrecht. Om te vieren dat Poppodium Bibelot 45 jaar bestond en om afscheid te nemen van de oude locatie, is er. The Forgotten Child. Hoe kan Feyenoord City bij de herontwikkeling van het gebied rondom De Kuip rekening houden met bewegingsruimte. Na je studie. Wat kun je doen na de opleiding?
Stagiair Event Management vacatures september 2020 Indeed Nederland.
Stagiair Event Management. Op zoek naar een event management stage ten behoeve van kennisoverdracht in het zorgdomein? Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van event management., Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor KALCIO Healthcare Vacatures in Almere.
27 Eventmanagement Opleidingen Cursussen Springest.
Max: 20 2 dagen HBO star 10 1 ervaring Opleiderscore: star 94, Master in Event Management heeft een gemiddelde beoordeling van 94, uit 9 ervaringen. Training Succesvolle event merkactivatie Event Management. place Dinsdag 23 november 2021 in Pathé Tuschinski Amsterdam.
Opleiding Leisure Events Management Opleiding.com.
Maak de studiekeuzetest. De opleiding Event Management duurt 4 jaar en is beschikbaar als voltijd, deeltijd of duale variant. Tijdens de opleiding is er naast verplichte vakken veel ruimte voor keuzevakken. Algemene vakken die je volgt zijn marketing, management communicatie, bedrijfseconomie en personeelsmanagement. Ook doe je project en presentatievaardigheden op en loop je stage. Door te werken met echte projecten leer je omgaan met stress en een budget. Je moet echte evenementen organiseren, die je natuurlijk niet wilt of kan laten mislukken. Zo doe je échte praktijkervaring op in het werkveld. Tijdens je studie kan je je specialiseren in een bepaalde richting. Zo ben je na je opleiding klaar voor een specifiek vakgebied, bijvoorbeeld sporteventmanagement, projectmanagement of sponsorwerving. Interessante vooropleidingen op het MBO. Nog niet toe aan het HBO? Volgende opleidingen sluiten aan op de opleiding HBO-opleiding Leisure Events Management. Met de HBO opleiding Small Business Retail Management wordt jij op de juiste manier voorbereid. Meer over deze opleiding.
International Event Management Waar kan ik dit studeren? Qompas StudieKeuze.
Open dagen Hotel en Eventmanagement. International Event Management Hbo. Waar kan ik dit studeren? Na de studie. Waardering van studenten. Hieronder vind je een overzicht van de beoordelingen van studenten over hun opleiding. Voor deze informatie is gebruik gemaakt van gegeven uit de Studiekeuzedatabase.
Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 28. HBO Makelaardij en Vastgoed 4. HBO Management 35. HBO Management voor Overheid en Non-profit 18. HBO Management, Economie en Recht MER 5. HBO Managementsupport 10. HBO Marketing en Commerciële Economie 41. HBO Onderwijsmanagement 5.
HBO-opleiding Eventmanagement Schoevers Deeltijd.
HBO Associate degree. HBO Associate degree Verkort. Beroepsopleidingen, leergangen en specialisaties. Virtual Assistant en Virtual Support. Human Resource Management. Nederlands en Vreemde Talen. Alle deeltijd opleidingen. Over Schoevers Professionals. Werving Selectie en Detachering. De 5 zekerheden. Secretaresse van het Jaar. Secretaresse van het Jaar. Non-index Secretaresse van het Jaar. Stem op jouw favoriet. 035 7 506 140. Secretaresse van het jaar. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Brochure downloaden Kostenoverzicht aanvragen Direct inschrijven. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Bekijk onze locaties. Bekijk onze locaties. Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om een belangrijk zakendiner met een kleine groep gasten of om het organiseren van een grote beurs. Ook binnen het bedrijf zijn er heel wat activiteiten die een organisatietalent kunnen gebruiken. Denk aan het organiseren van teamuitjes of het presenteren van halfjaarcijfers. Belangrijk is altijd dat het evenement zorgvuldig is voorbereid. In de Schoevers-opleiding Eventmanagement leer je hoe je met een projectmatige aanpak elk evenement tot in de puntjes verzorgt. Heb je interesse in evenementenorganisatie, dan is deze opleiding van Schoevers de juiste keuze.
HBO International Event Management.
Als je afstudeert in International Event Management ligt er een wereld voor je vol avontuurlijke en hectische beroepen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Past de opleiding International Event Management bij jou?
Hbo-opleiding Ad Eventmanager voltijd associate degree Hogeschool Utrecht.
Bij de hbo-opleiding Ad Eventmanager leer je wat zowel wat een event kan doen voor de communicatie van een merk of organisatie. Tijdens deze tweejarige Associate degree leer je de fijne kneepjes van zowel fysiek als online eventmanagement. Aangemeld, en nu? Start je in september? Voltooi dan je inschrijving. Alle acties op een rij. Je eigen brochure. Meer weten over deze opleiding of over het studentenleven?
Event Management Bijbaan Studentenbureau.
Electrical Engineering WO. Electrotechniek / ICT MBO. Embedded Systems WO. Embedded Systems Engineering HBO. Event Management HBO. Facility Management HBO. Financial Services Management HBO. Fiscale Economie HBO. Fiscale Economie WO. Food en Business HBO. Forensisch ICT HBO. Forensisch Onderzoek HBO.

Contacteer ons