Op zoek naar hbo opleidingen februari 2017?

 
 
hbo opleidingen februari 2017
De Haagse Hogeschool.
Ook ouders zijn van harte welkom op de Open Dag. Er worden presentaties gegeven over studeren aan het hbo en over hoe te helpen bij studiekeuze. Voor meer informatie over de Open Dag en om je aan te melden, ga je naar: www.dehaagsehogeschool.nl/opendag. Als je alles wilt weten over de opleidingen die je leuk vindt: www.dehaagsehogeschool.nl/opleidingen/bachelors.
Zo disrupt Rotterdam de hbo-opleiding ScienceGuide.
13 februari 2017 Een hbo-opleiding zonder vakken en zonder cijfers. De NVAO is ermee akkoord en volgens Robert Bouwhuis van de Hogeschool Rotterdam is het dé opleiding van de toekomst. Studenten willen niet een opleiding waar ze verplicht jaren aan vastzitten. Het enthousiasme waarmee Bouwhuis, manager Onderwijskwaliteit en innovatie aan de Hogeschool Rotterdam, vertelt is aanstekelijk. En zijn geestdrift is te begrijpen als je bedenkt dat het project waaraan hij werkt enkele grote onderwijsvernieuwingen bevat. De RBS Career Academy, waarin de economische deeltijdopleidingen nieuwe stijl worden ontwikkeld, kreeg enkele weken geleden groen licht van de NVAO en gaat vanaf september draaien. De manier waarop kennis en vaardigheden worden geleerd én gemeten is heel anders dan bij reguliere opleidingen en maakt deel uit van de pilot flexibilisering leeruitkomsten van OCW.
HAS Hogeschool.
HAS Hogeschool is hét hbo-opleidingscentrum van Zuid-Nederland voor voltijd hbo-bacheloropleidingen in de sector agro, food en leefomgeving, gesitueerd in Den Bosch en Venlo. KOM IN CONTACT. Heb je een vraag of wil je meer informatie over een van de opleidingen?
Open dagen studiekeuze123 Studiekeuze123.
1830: 2100: uur Den Bosch Bewaar. 11 februari 2020. Master's' Open Day. Open dag / avond 68 opleidingen. 1300: 1830: uur Utrecht Bewaar. Van Profiel naar Studie. Zeker weten dat een studie bij je past? Vul dan de Van Profiel naar studie-tool in en kom er achter welke studie het beste bij jouw huidige profiel past! Vind jouw studie. 30 september 2020. Online Proefstuderen Biomedische wetenschappen. Proefstuderen 1 opleiding. 000: 000: uur Bewaar. 15 oktober 2020. Onine open dag. Open dag / avond 13 opleidingen. 000: 000: uur Bewaar. 21 oktober 2020. Online Open Avonden deeltijd. Open dag / avond 48 opleidingen. 1700: 2100: uur Bewaar. 22 oktober 2020. Online Open Avonden deeltijd. Open dag / avond 48 opleidingen. 1700: 2100: uur Bewaar. 24 oktober 2020. Open dag Hengelo. Open dag / avond 4 opleidingen. 1100: 1700: uur Hengelo Bewaar. 1.282 studies 3.068 opleidingen 115 instellingen 64 steden 800 open dagen.
Vereniging Hogescholen Kwaliteit van professionele masteropleidingen: onderzoek en didactiek conferentie 15 februari 2017.
Er is immers nog veel werk aan de winkel om de masteropleidingen in het hbo tot verdere bloei te brengen. Reserveer 15 februari 2017 dus alvast in uw agenda en attendeer collegas binnen uw netwerk op deze conferentie. Meer informatie volgt de komende tijd.
Onderwijsovereenkomst toerekenbare tekortkoming door toezegging MA-graad voor hbo-opleiding Cassatieblog.nl.
CB 2017-36 Geplaatst op 27 februari 2017 door Mette van Asperen. HR 24 februari 2017 ECLINLHR2017313.: De stelplicht en bewijslast van de door verweerders betwiste stelling dat de tekortkoming in de nakoming van de toezeggingen niet toerekenbaar is, rustten op SNR.
Deeltijdopleidingen overzicht HBO en WO.
Welke universiteiten hebben opleidingen in deeltijd? Het deeltijdaanbod van reguliere universiteiten is beperkt. Veel universiteiten bieden nauwelijks nog deeltijdonderwijs aan, of laten de colleges samenvallen met het dagonderwijs. Alleen in enkele specifieke vakgebieden zijn er nog studies van enige omvang, met avondcolleges. Je bent dus al gauw aangewezen op het afstandsonderwijs van de Open Universiteit. Je kunt er terecht voor cultuurwetenschappen, rechten, bedrijfskunde, psychologie, milieukunde en informatica. Voor wie op universitair niveau accountancy wil studeren, is er ook zo'n' aanrader: Nyenrode Business Universiteit. Misschien een beetje prijzig, maar dan heb je ook wat. Aanbod deeltijdstudies op hogescholen en universiteiten. Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden. Op Deeltijd-opleidingen.nl bieden we een overzicht van alle deeltijdstudies, de locaties en toelatingseisen.
Hbo-opleiding Social Work De Haagse Hogeschool MWD in afbouw De Haagse Hogeschool.
Er zijn veel veranderingen op het werkterrein van afgestudeerden CMV, MWD en SPH. Daarom starten wij in september 2017 met de brede bacheloropleiding Social Work. Vanaf komend studiejaar kun je bij De Haagse Hogeschool kiezen voor een voltijd, deeltijd of duale opleiding Social Work. Open Dag 7 november 2020. De opleidingen CMV, SPH en MWD zijn in afbouw.
Opleiding stoppen of wijzigen: Stoppen in uw 1e jaar DUO.
Dan geldt deze regeling ook als u per 1 februari bent begonnen met uw studie. U moet dan uw studiefinanciering stopzetten voor 1 september én u mag tot 1 februari van het volgende studiejaar geen studiefinanciering voor hbo of universiteit krijgen.
Van Hall Larenstein start nieuwe hbo-opleiding in Velp.
Van Hall Larenstein start nieuwe hbo-opleiding in Velp. maandag 20 februari 2017. Per september 2017 start Van Hall Larenstein in Velp met de vierjarige hbo-opleiding Management van de Leefomgeving. De opleiding leidt studenten op die met de nodige creativiteit diverse belanghebbenden bij elkaar kunnen brengen om samen de leefomgeving te verbeteren.
Starten in februari Hogeschool Saxion.
Studeren bij Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Ik wil mij inschrijven. Kosten en collegegeld. Vragen en contact. Onderzoek Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Onderzoek bij Saxion. Bedrijven en Instellingen Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Stage en Afstuderen. Opleidingen voor professionals. Samenwerken met Saxion. Over Saxion Subnavigatie tonen Subnavigatie verbergen. Werken bij Saxion. Lestijden en vakanties. Informatie voor leveranciers. Contact en locaties. nl Kies taal. International English saxion.edu. Navigatie sluiten Navigatie sluiten. Waar ben je naar op zoek? Zoeken annuleren Zoeken verzenden. Geen resultaten Suggesties Bekijk resultaten totalResults. Studeren bij Saxion. Ik wil mij inschrijven. Starten in februari.
Zuyd Hogeschool.
Volgens de Keuzegids hbo 2020 biedt Zuyd Hogeschool maar liefst twaalf excellente opleidingen. Het kwaliteitszegel topopleiding betekent een score van 75 punten of meer van de 100. Zes opleidingen staan op de eerste plaats in hun eigen categorie. Lees meer over de topopleidingen. Studeren naast je baan? Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen of een specifieke update zoekt. Zuyd heeft meer dan 90 opleidingen voor professionals! Bekijk de opleidingen op ZuydProfessional.nl. Zo studeren en werken we veilig in het nieuwe studiejaar. 19 augustus 2020. INKOM Maastricht van start.

Contacteer ons