Meer resultaten voor hbo event management

 
 
hbo event management
International Event Management Studiekeuze123 Studiekeuze123.
Door op Ja te klikken stem je in met het gebruik van deze cookies. Lees hierover meer in ons cookiebeleid. International Event Management Hbo Bach. HBO Bachelor Economie en Bedrijf. International Event Management. De hbo bachelorstudie Hospitality en Evenementen Management leidt op tot een managementfunctie in de evenementenindustrie.
Event manager stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van congressen, masterclasses en incompany trainingen? Wij zijn op zoek naar twee HBO studenten m/v voor een meeloopstage Event Management, standplaats Rosmalen s-Hertogenbosch. 18 dagen geleden geplaatst 24 40 uur HBO.
HBO-opleiding Eventmanagement Schoevers Deeltijd.
HBO Associate degree. HBO Associate degree Verkort. Beroepsopleidingen, leergangen en specialisaties. Virtual Assistant en Virtual Support. Human Resource Management. Nederlands en Vreemde Talen. Alle deeltijd opleidingen. Over Schoevers Professionals. Werving Selectie en Detachering. De 5 zekerheden. Secretaresse van het Jaar. Secretaresse van het Jaar. Non-index Secretaresse van het Jaar. Stem op jouw favoriet. 035 7 506 140. Secretaresse van het jaar. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Brochure downloaden Kostenoverzicht aanvragen Direct inschrijven. Events projectmatig aanpakken in grote en kleine bedrijven. Bekijk onze locaties. Bekijk onze locaties. Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om een belangrijk zakendiner met een kleine groep gasten of om het organiseren van een grote beurs. Ook binnen het bedrijf zijn er heel wat activiteiten die een organisatietalent kunnen gebruiken. Denk aan het organiseren van teamuitjes of het presenteren van halfjaarcijfers. Belangrijk is altijd dat het evenement zorgvuldig is voorbereid. In de Schoevers-opleiding Eventmanagement leer je hoe je met een projectmatige aanpak elk evenement tot in de puntjes verzorgt. Heb je interesse in evenementenorganisatie, dan is deze opleiding van Schoevers de juiste keuze.
HBO Bachelor Management, Hotel en Eventmanagement EVC.
2020 EVC Centrum Nederland. Sluiten Digitale brochure HBO Bachelor Management, Hotel en Eventmanagement. Door dit formulier te verzenden ontvang je de digitale brochure binnen enkele ogenblikken in je E-mail box. Door dit formulier te verzenden, ontvang je de aangevraagde pdf per e-mail.
27 Eventmanagement Opleidingen Cursussen Springest.
Max: 20 2 dagen HBO star 10 1 ervaring Opleiderscore: star 94, Master in Event Management heeft een gemiddelde beoordeling van 94, uit 9 ervaringen. Training Succesvolle event merkactivatie Event Management. place Dinsdag 23 november 2021 in Pathé Tuschinski Amsterdam.
Eventmanagement.
Het professioneel organiseren en leiding geven aan een evenement, oftewel eventmanagement, is een vak geworden. Events oefenen een sterke aantrekkingskracht uit, spelen in op de beleving van de bezoeker, kunnen een gemeenschap meeslepen, de bewustwording verhogen of een organisatie of activiteit op de kaart zetten.
Leisure and Events Management Qompas StudieKeuze.
Het aanbod en de inhoud van de vakken kunnen per instelling verschillen. Je wordt toegelaten tot deze studie met alle havo en vwo-profielen. Bij Cultuur Maatschappij is economie of management en organisatie verplicht. Hbo International Event Management. Hbo Hotel en Eventmanagement.
Studiekeuze123.
Wegwijzers Opleidingen 3065 Open dagen 1456 Instellingen 226. Interessetesten Steden Studies Begrippenlijst Veelgestelde vragen Over Studiekeuze123 Contact. International Event Management Hbo Bach. HBO Bachelor Economie en Bedrijf. International Event Management. De hbo bachelorstudie Hospitality en Evenementen Management leidt op tot een managementfunctie in de evenementenindustrie.
HBO Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Je bent toekomstig leisure of eventmanager die zich bezighoudt met pr, communicatie of marketing. Je wilt leren hoe je vrijetijdsevenementen organiseert, zowel als product en als marketinginstrument. Doel en opzet. In dit programma worden essentiële themas behandeld die je nodig hebt als manager of leidinggevende binnen het event en leisuremanagement.
HBO International Event Management.
Als je afstudeert in International Event Management ligt er een wereld voor je vol avontuurlijke en hectische beroepen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Past de opleiding International Event Management bij jou?
Voltijd bachelor opleiding Leisure Events Management Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Show Your Love. Student Event Game. Inzamelingsactie voor War Child met ludieke foto actie rondom Valentijnsdag. 3D-game over Rotterdam in 2020. Studenten van WdKA en CMI werkten aan een 3D-game over Rotterdam in 2020. Bibelot: Klokslag 45. Poppodium Bibelot Dordrecht. Om te vieren dat Poppodium Bibelot 45 jaar bestond en om afscheid te nemen van de oude locatie, is er. The Forgotten Child. Hoe kan Feyenoord City bij de herontwikkeling van het gebied rondom De Kuip rekening houden met bewegingsruimte. Na je studie. Wat kun je doen na de opleiding?
International Event Management Qompas StudieKeuze.
In het verleden beoordeelden studenten International Event Management de studie als volgt. Hbo Hoger hotelonderwijs. Hbo Hotel en Eventmanagement. Hbo International Hotel and Hospitality Management. Alle aanverwante studies. Alle aansluitende beroepen. Nederlands Engels Culturele en kunstzinnige vorming Economie Management en organisatie.

Contacteer ons