Meer resultaten voor post hbo bedrijfskunde

 
 
post hbo bedrijfskunde
Post Bachelor Management en Bedrijfskunde NCOI Opleidingen en Trainingen.
Een Post HBO Management en Bedrijfskunde is ideaal voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd en zich graag verder wil ontwikkelen op het gebied van management en bedrijfskunde. Dankzij de modulaire opbouw van onze Post Bachelors kun je flexibel studeren op je eigen tempo.
Post-HBO Senior Strategische Bedrijfskunde.
Post-HBO Senior Strategische Bedrijfskunde. Wilt u na uw afgeronde HBO studie een uitdagende vervolgstap maken? De Post-HBO Senior Strategische Bedrijfskunde opleiding geeft u een verbreding en verdieping op uw vorige studie. Deze opleiding biedt u de handvatten om tot de juiste strategische keuzes te komen binnen de strategische bedrijfskunde.
Bedrijfskunde Post-hbo HanzePro.
U krijgt inzicht in uw stijl van leidinggeven of adviseren en leert deze verbeteren of effectiever inzetten. Na uw opleiding. Na de post-hbo opleiding Bedrijfskunde kunt u zich nog verder specialiseren met de post hbo opleidingen Verandermanagement, Projectmanagement of Kwaliteits-en Procesmanagement.
Diplomering TOP Post HBO-bedrijfskunde deelnemers.
Diplomering TOP Post HBO-bedrijfskunde deelnemers. Het Talent Ontwikkeling Programma TOP is een intensief traject in samenwerking met Hogeschool InHolland. Naast de theorie die de tweejarige Post HBO bedrijfskunde opleiding van InHolland biedt volgen de deelnemers een persoonlijk ontwikkeltraject. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een assessment intervisie training en coaching voor een koppeling van de theorie aan de praktijk. Op 26 juni jl. Ontvingen de deelnemers van studiejaar 2007-2009 hun diploma Op 3 juli 2009 ontvingen ze het TOP certificaat. Alle deelnemers aan het TOP traject zijn geslaagd en met goede cijfers! HS Adviesgroep feliciteert allen met het behalen van deze mijlpaal. Lees meer over TOP Post HBO bedrijfskunde op www.top-noordholland.nl.
Commercieel Technische Bedrijfskunde BK5 Post-hbo-opleiding Hogeschool Saxion.
Heb je nog zin om een jaar intensief door te studeren? Als je op een of meer van deze vragen ja hebt geantwoord, dan is Commercieel Technische Bedrijfskunde BK5 voor jou een goede aanvulling op je technische bachelordiploma. De bachelor Commercieel Technische Bedrijfskunde is een studieroute binnen de opleiding Technische Bedrijfskunde.
Bedrijfskunde Post-hbo Intermediair.nl.
Na uw opleiding. Na de post-hbo opleiding Bedrijfskunde kunt u zich nog verder specialiseren met de post hbo opleidingen Verandermanagement, Projectmanagement of Kwaliteits-en Procesmanagement. Als u aan de opleidingseisen voldoet, kunt u ook doorstromen naar de Master Leiderschap. Studie op maat.
Post-hbo volgen? De Haagse Hogeschool.
Toon meer opleidingen. Er zijn geen resultaten. Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden. Bekijk de opleiding. Contact Disclaimer Cookies Sitemap. 2020 De Haagse Hogeschool Alle rechten voorbehouden. Member of UNESCO Associated Schools United Nations Educational, Scientic and Cultural Organization.
Post-hbo en cursussen Hogeschool van Amsterdam. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Ins
Post-hbo en cursussen. Wat kan ik doen? Hoe kies ik? Ouders en begeleiders. Werken en studeren. Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Post-hbo en cursussen. Bouw en Infrastructuur 1. Design en Creatie 1. Economie en Management 24. Sport en Voeding 6. Recht en Bestuur 3. Onderwijs en Opvoeding 35. Mens en Maatschappij 7. Media en Communicatie 6. 3 dagen 18. 1 week 11. 1 maand 16. 1-3 maanden 2. 3-6 maanden 41. 6-12 maanden 12. 1 jaar 5. Post-hbo en cursussen. Activity Card Sort NL. Advanced Software Engineering. Adviseren en verandermanagement voor HRM. Archiefrecht en archiefnormen. Archivistiek voor niet-archivarissen. Assessment Certificaat Competent Docent NT2. AUAS Spring School in Georgia. Auteursrecht en archiefdienst. Basiscursus EHBSO MFA. Basiscursus werkplekbegeleiding voor opleidingsscholen. Basistraining voor veldassessoren PDG-traject. Begeleiden van intervisie. Begeleiden vanuit een Groeimindset. Bewegingsonderwijs voor 4 t/m 6-jarigen. Building Information Management and Modelling BIM. Business Applications Design. Business Basics Finance. Business of Sport Events and Music Festivals. Business Process Management. Capital Game Concepts. Cardiologische zorgbrug op aanvraag. Cognitieve Gedragstherapeutische Technieken op aanvraag. Cross-Cultural Business Skills. Cursus Finance Control.
Leergang Bedrijfskunde post-hbo Post-hbo NHL Stenden.
Je vergroot je carri√®remogelijkheden met een erkend diploma van Stichting Post HBO Nederland en opname in het Abituri√ęnten-Register. Doorstromen mogelijk naar jaar 2 van de MBA Innovation Leadership van AOG School of Management in Groningen. De leergang Bedrijfskunde focust vooral op vakkennis, managementvaardigheden en persoonlijke effectiviteit.
Post HBO Bedrijfskunde ISBW.
Deze opleiding Post HBO Bedrijfskunde is speciaal bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in bedrijfskunde op hoger niveau. Zowel voor leidinggevenden als hogeropgeleiden in staf en adviesrollen is deze opleiding een uitstekende keuze. De opleiding wordt verzorgd op Post HBO-niveau.
Post-hbo Bedrijfskunde. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Voor wie is deze opleiding? Post HBO Bedrijfskunde leidt je op tot een generalist met een eigen visie. Je wordt een allround professional die van elke verandering een verbetering maakt. Je bent aankomend manager, leidinggevende, projectleider of managementtrainee en je hebt de ambitie om een zwaardere managementfunctie te vervullen. Wil jij je kennis, inzicht en vaardigheden vergroten? En aan de slag met je persoonlijke vaardigheden? Dan is de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde iets voor jou. Bekijk ook de toelatingseisen. Deze opleiding is ook zeer waardevol voor bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Programma post-hbo Bedrijfskunde. De post-hbo opleiding Bedrijfskunde is een brede managementopleiding. Je krijgt handvatten aangereikt om vanuit jouw omgeving in de organisatie de interne situatie te beschrijven. Vervolgens analyseer je de vastgestelde knelpunten met prioriteit. En stel je maatregelen op voor verbetering. Je verwerkt dit alles in een afstudeeropdracht. De opleiding is opgebouwd uit de volgende onderwerpen.: Human Resource Management.
Post-hbo, cursussen en trainingen Fontys.
Werken en studeren. Online voorlichtingen Fontys Pro. Werkervaring of eerder behaalde diploma's? Kosten en betaling. De post-hbo opleidingen zijn te volgen als je in het bezit bent van een afgeronde bachelor-opleiding van het hbo of universiteit. Bekijk alle post-hbo opleidingen. Cursussen en trainingen. Om je te specialiseren en te verdiepen in bepaalde aspecten van jouw werkveld, is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke cursus.

Contacteer ons