Resultaten voor mbo

 
 
mbo
MBO bedrijfskunde Da Vinci College.
Dan is mbo Bedrijfskunde echt iets voor jou. Ben jij een echte baas? Kies dan voor mbo Bedrijfskunde. Met mbo Bedrijfskunde kies je voor een breed programma. In het eerste jaar maak je kennis met alle processen die je in een bedrijf tegenkomt zoals marketing, logistiek, administratie en accountmanagement.
Nova mbo breed: Kellebeek College.
Contact en aanmelden. Verpleging en verzorging. Nova mbo breed. Home Mbo opleidingen Nova mbo breed. Nova mbo breed. Deze mbo brede opleiding biedt jou extra zorg en is dan ook bedoeld voor kwetsbare studenten die deze zorg ook écht nodig hebben.
Welkom vmbo.
Christelijke Onderwijs Groep. Da Vinci College. ROC van A'dam/Flevoland.' Grafisch Lyceum Rotterdam. ROC Horizon College. Waar kan ik terecht met vragen? Als je vragen hebt over het inloggen, bestellen of over je bestelling, kun je hiervoor terecht bij de klantenservice van SURFspot.
Naar het mbo.
Voor jezelf beginnen. Naar het mbo. Van havo naar mbo. Van mbo naar hbo. Vraag t het Infopunt. Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.
mbo Deltion College.
De praktische kennis en ervaring van het mbo, zorgen ervoor dat de theorie op het hbo makkelijker te volgen is. Zij zijn via het mbo goed voorbereid op doorstuderen aan het hbo en leren bijvoorbeeld al vroeg bij Deltion om verantwoordelijkheid te dragen.
MBO Theaterschool.
Op de MBO Theaterschool leer je het vak van professionals uit het werkveld, midden in het theaterbedrijf. Acteur, Technicus of Vormgever welke opleiding kies jij? Wil jij nóg meer weten over ons; wie we zijn en waar wij voor staan?
Een erkende MBO opleiding volg je bij ons MBO College LOI.
Kort MBO Triage en kwaliteitszorg. Kort MBO Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren Honden en katten. Kort MBO Vakbekwaam medewerker dierverzorging. Kort MBO Verpleegkundige Geestelijke gezondheidszorg. Kort MBO Verpleegkundige Gehandicaptenzorg. Kort MBO Verpleegkundige Verpleeg en verzorgingshuizen en thuiszorg. Kort MBO Verpleegkundige Ziekenhuis.
MBO Card CJPkorting op films, muziek, lifestyle meer.
Iedere school die meedoet met de MBO Card ontvangt 90 gratis CJP Docentenpassen. De MBO Card stimuleert om kunst en cultuur in het curriculum van mbo-scholen te verankeren. Culturele organisaties worden dan ook aangemoedigd speciaal aanbod te ontwikkelen voor deze doelgroep.
MBO opleidingen kun jij vinden op MBOstart.
Heb je twijfels bij jouw studiekeuze? Vraag dan altijd aan de aanbieder school of je na de opleiding een erkend mbo diploma krijgt, want op veel websites staan verkeerde benamingen of niet-erkende opleidingen. Wij tonen alle erkende mbo opleidingen inclusief alle richtingen en proberen dit voor de studiekiezer zo overzichtelijk mogelijk te doen. Open dagen mbo. 13-10-2020 Het Kronenburgh College Den Haag. Als particuliere school helpen wij jou je ambities waar te maken. Nieuwsgierig naar hoe wij dat doen? Kom naar onze wekelijkse inloopavond vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in Den Haag. 15-10-2020 IVA Driebergen mbo in 2 jaar. Jij wilt kennismaken met de gaafste business school van Nederland? Je bent van harte welkom tijdens onze Online Open Avonden waarin we je alles vertellen over onze mbo en hbo-opleidingen.
Steunpunt taal en rekenen mbo Homepage.
U kunt van 29 maart tot en met 13 april 2016 uw mening geven. Resultaten praktijkgerichte onderzoeken NRO. Twee onderzoeken op het gebied van taal en rekenen hebben betrekking op het mbo. Doe mee aan de wedstrijd Beste rekenidee mbo!
Méér dan mbo mboRijnland: mbo-opleiding, vavo of cursus die bij jou past.
Het is belangrijk dat je een opleiding kiest die bij je past. Een opleiding aansluit op jouw interesses en mogelijkheden, en waarin jij je prettig voelt. Wij helpen je kiezen en nodigen je uit voor onze voorlichtingsactiviteiten. Hier kun je de praktijkruimtes bekijken en de sfeer op de locaties proeven.
Kwaliteitsnetwerk mbo Stichting Kwaliteitsnetwerk MBO.
Zo helpen we mbo instellingen overzicht te houden en zorgen we met elkaar voor efficiënte benutting van expertise. Daarnaast onderhoudt het netwerk de contacten met andere betrokkenen op het gebied van onderwijskwaliteit in het mbo zoals de onderwijsinspectie en de MBO Raad.

Contacteer ons